ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Offroad Racers

Tko kaže da dobre igrice ne mogu biti besplatne! Offroad Racers Contest je dobar primjer kako odlična simulacija vožnje terencima može biti besplatna, a k tome i zarazna! Na Vas čeka 18 razina gdje se možete natjecati sa prijateljima, birati odlične terence i zabavljati se do ranih jutarnjih sati!

DOWNLOAD

Warsow je besplatni i prilično popularni akcijski FPS baziran na Qfusion engineu, modificiranoj inačici Quake 2 GPL enginea. Igra se bazira na brzim pokretima, preciznom gađanju i dobrim refleksima i orijentirana je ka multiplayer natjecanju (eSports).


DOWNLOAD

četvrtak, 16. prosinca 2010.

AvancePaint

Prekrasan program za crtanje s vrlo intuitivnim sučeljem za koje je dovoljno par minuta privikavanja i već možete početi sa crtkaranjem. No pazite, ovo je ipak malo snažniji program za uređivanje grafike gdje će svoje mjesto program naći i kod naprednijih korisnika, a s druge strane opet će ponajbolje prijati početnicima. Program ima uključeno preko 20 foto realističnih filtera, i više od 40 pre definiranih tekstura.

DOWNLOAD

Besplatna simulacija utrkivanja automobilima, u ovoj novoj verziji donosi brojna poboljšanja i nadogradnje već poznatom naslovu. Igra podržava singleplayer i multiplayer način igranja te nudi dvije kružne staze i četiri V8 musscle automobila igraču na izbor.


DOWNLOAD

Free aviation simulator je odličan i besplatan simulator letenja. Arkadna igra koja Vas vraća u doba drugog svjetskog rata, na raspolaganju Vam je 25 raznih letjelica, poboljšana grafika, bolji frame rate! Posebnost igre su upravo modeli zrakoplova koji su kopirani iz crteža, dok sama igrivost i fizika igre garantiraju odličnu leteću zabavu za sve uzraste!







DOWNLOAD

četvrtak, 9. prosinca 2010.

ZoneAlarm Free Firewall

ZoneAlarm štiti vaše računalo dok surfate internetom. Program Vam omogućava da odaberete koji programi smiju koristiti Internet te nadgledava aktivnost Vašeg računala. Donosimo najnovije izdanje iznimno popularnog vatrozida!


DOWNLOAD

Praktičan alat za brzu promjenu veličine većem broju fotografija.Također program Vam omogućava da na svaku fotografiju dodate digitalni žig te prilično precizno podesite rezultirajuće nazive fotografija.Preporučujemo!Image Resizer

DOWNLOAD

pct
Odlična varijanta popularnih Wormsa, no ovaj puta u glavnoj ulozi nalazi se tenk. Zabavna i odlična 3D igra koja će Vas priljepiti uz računalo. Donosimo najnovije izdanje! 





DOWNLOAD

Screenshot

Odličan besplatan program za snimanje CD i  DVD medija, snimanje i kreiranje ISO formata te snimanje muzičkih cd-a. Odlična alternativa skupom, velikom i sporom programu Nero. Vrlo jednostavan, brz i pregledan program za snimanje. Podržava i opcije CD-copy i DVD-copy. Verzija na Hrvatskom jeziku.. Naša preporuka za snimanje CD-a i DVD-a







DOWNLOAD

korak 1
Započinjemo crtanjem zidova u konstrukcijskom prikazu; prvo vanjskih, potom raspoređujemo unutarnje zidove. Na raspolaganju nam stoji više načina unosa i niz pomoćnih alata
korak 2
Iz menija izaberemo vrata i prozore po želji, te ih obložimo željenim materijalom ili dekorom. Potom ih postavimo na odabrano mjesto u vanjskim ili unutarnjim zidovima.
korak 3
Prema potrebi dodajemo nove katove koji mogu preuzeti odabrane karakteristike prijašnjeg kata (prozore, visinu,...). Za povezivanje katova odaberemo željeno stubište. Prema želji kotiramo i opisujemo nacrt.
korak 4
Na redu je krovište. Editor krovišta generira željeni oblik krova na odabranom području odabrane etaže. Automatski generirano krovište usklađujemo prema našoj zamisli.
korak 5
Oblikujmo sad vanjštinu kuće, te zbog toga prijeđimo u dizajnerski prikaz. Postavimo fasadu odabirom žbuke i boje. Odaberemo vrstu, oblik i boju krovnog pokrova.
korak 6
Slijedi opremanje unutrašnjosti kuće s tapetama, pločicama, parketom,... Na raspolaganju nam stoji opširan katalog formi, desena i materijala.
korak 7
Sad kad kuća u formi i boji ima željeni oblik, dajmo joj život! Namjestimo je namještajem iz kolekcije od preko 1000 objekata od kojeg svakog možemo veličinom, bojom i materijalom prilagoditi našim potrebama.
korak 8
Po želji možemo prijeći na planiranje dvorišta, zasađivanje stabala, postavljanje ograde i opremiti naše dvorište s ostalom opremom.
korak 9
Pomoću integriranog raytracera generiramo fotorealistične slike naše kuće, pri tome se uzima u obzir osvjetljenje lampi te položaj sunca i sjene.


ARCON MOJ DOM