ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Dijeta i Fitness


Jeste li i vi prikovane za uredski stolac? Potrošite extra 250 kalorija na poslu tako da 10 minuta svakih sat vremena hodate, dok ne nakupite sat vremena hoda. Dignite se po vodu, na wc, šećite se s papirima, izgledajte zaposleno..:) Nađite svoj način. Zapišite na papirić 6 termina kada se morate ustati iz stolice i toga se pridržavajte! Spremne?


Smršavite i Učvrstite Svoje Tijelo Hodanjem
Hodanje je odlična aktivnost za vraćanje forme. Besplatno je, lagano, jednostavno i ne zahtjeva fancy opremu ili teretanu. S dolaskom toplijeg vremena, izađite na zrak, uhvatite sunce i malo D vitamina, te ostvarite svoje ciljeve i izgubite višak „zimskih“ kilograma.


Atkins, Dukan, Krvne Grupe, UN…Na koju dijetu krenuti?
Postoji more dokaza koji pokazuju da „in“ dijete ne funkcioniraju kao permanento rješenje za mršavljenje i vitku figuru, dugoročno gledano. Ali zašto ih i dalje „guglamo“ i pratimo ako nisu baš efektivne? Nakon što smo pregledali top 10 najtraženijih dijeta na internetu i primjetili da su skoro sve one „ hit“ dijete kao što su Atkinsova, Dukanova, HCG dijeta, zanimalo nas je što nas toliko vuče tim popularnim planovima prehrane. Evo što kažu stručnjaci o tim planovima i njihovoj efektivnosti, te rezultatima koje možemo očekivati.
Dijeta i Fitness



0 komentari: